7 Temmuz 2012 Cumartesi

full benzi akaryakıt şirketi


Yarım yüzyılı aşkın birikimi ve vizyonunu bulunduğu coğrafyanın ötesine taşıyarak karlılığını ve verimliliğini artıran AR Şirketler Grubu, odaklandığı iş sahalarında lider konumda olan bir dünya şirketidir.

Temelleri Mersinde atılan AR Şirketler Grubu gıda, tütün, inşaat, turizm, enerji , lojistik , teknoloji ve finans sektörlerini kapsayan geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir.

2010 yılında akaryakıt sektörüne giren AR Şirketler Grubu, bu yeni sektöründe güçlü bir marka yaratma misyonuyla yola çıkmıştır. Kuruluş aşamasında, altyapı yatırımlarına büyük ağırlık veren FULL, yüksek depolama kapasitesi, merkezi lokasyonlarda kurulu istasyon ağı ve lojistik etkinliği ile sektöre hızlı ve güçlü bir giriş yapmıştır.

Yenilikçi bir anlayışıyla yola çıkan FULL, oluşturduğu alt yapısı sayesinde sektörde sağladığı avantajlarını müşteriye yansıtan bir şirket politikası uygulamaktadır. Kaliteli ürün ve hizmetini tüketiciye sunduğu fiyat avantajlarıyla birleştiren FULL, enerji sektöründe örnek tesisleriyle bir ilke daha imza atmıştır.

Vizyonumuz

Aktif olduğu sektörleri geliştirerek yönlendirebilmeyi hedefleyen kendini sürekli yenileyen teknolojiye önem veren saygınlığıyla tanınan evrensel insani değerlere saygılı, başarılarını uluslar arası arenada da zirveye taşıyan istikrarlı ve itibarlı bir kurum olmaktır.

Misyonumuz

Müşterileri paydaşları ve toplum için değer yaratan odaklandığı sektöre yeni standartlar getiren ürün ve hizmetlerinde daima yüksek kalite sunan, küresel pazarlarda aktif yatırımları ve mali performansıyla sürekli ve karlı büyüyen topluma ve çevreye duyarlı kurumsal kültüre sahip bir grup olmaktır.

Grup Şirketleri Hakkında

ARBEL A.Ş

Arbel A.Ş. ,Mersin’de kurulu, günlük 4.000 MT işleme kapasitesine sahip tesisleri ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen bakliyat ihracat firmalarından birisidir.

Grubun ilk şirketi olma özelliği taşıyan ARBEL A.Ş, 2009 yılında, bakliyat ve hububat ürünlerinin, gıda sektöründe katma değerini artırmak ve global lider olmak amacıyla, ALLIANCE GRAIN TRADERS INC. ile birleşmiş olup yoluna bu isim altında devam etmektedir.

Alliance Grain Traders tesislerinde , kırılmış kırmızı mercimek ,futbol tipi tüm tane kırmızı mercimek, yeşil mercimek, nohut, bezelye, fasulye ve kuş yemi gibi özel nitelikli ürünler işlenerek dünyanın her yerine dağılmış 85 ülkeye ihraç edilmektedir.

Arbel A.Ş, Şirketler Grubunun temel alanı olan gıda sektöründe, yurtdışında borsaya açılmış olan ilk Türk şirketidir.

Yüksek kaliteli, Türk menşeli ürünlerin dünya piyasasına ulaşmasında aracı rolünü oynamaya devam eden Arbel A.Ş., Alliance Grain Traders ile birlikte hissedarlarına karlı bir yatırım, üreticilerin ürünlerine değer katan ve müşterilerine kaliteli ürün sağlayan kurum olmaya devam etmektedir.

 ARBELLA

AR Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ARBELLA, Mersin’de kurulu makarna tesislerinde son teknoloji makinelerini kullanarak dünyanın en kaliteli makarnalık buğdayı olarak bilinen Anadolu durum buğdayını işleyerek üretim yapmaktadır.

20 çeşidi bulunan Arbella Makarnaları, başta Afrika ülkeleri olmak üzere Avrupa ülkeleri, Amerika, Kanada ve Japonya’ya ihraç edilmektedir. Arbel ayrıca, Warner Bros ile yaptığı lisans anlaşmaları çerçevesinde Arbella Family adıyla çizgi film karakterlerinden oluşan makarna üretmektedir. 

AR FAKTORİNG

Ar Şirketler grubunun Faktoring Şirketi olan AR Faktoring Finansal Hizmetler A.Ş , yurtiçi ve uluslarası tüm faktoring hizmetlerini yüksek kalitede sunmaktadır. AR Faktoring işlemlerinde müşteri memnuniyetini hızlı ve sürekli hizmet anlayışıyla sağlamaktadır. 

İSTA GAYRİMENKUL

Gayrimenkulun yeni markası olan İSTA, kurumsallık, güven ve uluslararası vizyonunu farklı konseptteki inşaat yatırımlarıyla İstanbul’a değer katacak örnek projelerle sunmaktadır.

AR TEKNOLOJİ
AR Teknoloji , İngiltere’den Türkiye pazarına sunduğu Arcon London’ın tüketici elektroniği sınıfında yer alan ürünlerinin yanısıra dünyanın her yerinde kalitesiyle beğeni toplayan diğer uluslararası markaları da Türkiye pazarına sunmayı hedeflemektedir. Ar Teknoloji yüksek teknolojiye sahip kaliteli ürünleri tüketici tarafından kolay ulaılabilir fiyatlarla sunmaktadır.

ARCADIA LOJİSTİK

Arcadia Lojistik, FULL’ün ihtiyacı olan kaliteli ve etkili lojistik hizmetini sağlamakla birlikte modern lojistik yönetimi anlayışı ile hizmet almak isteyen tüm firmalara etkili ve kaliteli hizmet verme yolunda çalışmalarını sürdürmektedir. Hali hazırda yurtiçinde 62 adet kara tankerleri ile “Tehlikeli Madde Taşımacılığı”  konusunda çalışmakla birlikte; yurtiçi ve yurtdışı “Tehlikeli Madde Taşımacılığı“   konusunda her türlü dökme, paketlenmiş vb. maddeyi taşıyabilecek bir alt yapı kurmak üzere çalışmalarına devam etmektedir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder